WORKOUTS FOR WOMEN, BY WOMEN

Strong Mom

Zwangerschap- en hersteltraining

Sporten tijdens je zwangerschap is erg goed voor je lijf en ook voor je baby. Je zult echter wel wat aan moeten passen aan je routine. Dat geldt ook wanneer je het sporten weer rustig op gaat pakken wanneer je baby is geboren. Wij gaan je daarbij helpen.

Ben jij..


Volg dan onze Strong Mom lessen!

We focussen ons tijdens de groepsles op krachttraining, mobility en ademhaling. Dus wil je veilig sporten maar zit je niet te wachten op een laagdrempelige zwangerschapsgym of een zweverige pufcursus dan ben jij een Strong Mom!
 

Strong Mom — @home herstel programma na je bevalling

Ons Strong Mom herstel programma helpt je bij je herstel na je bevalling. Je gaat thuis aan de slag met ademhalingsoefeningen, mobiliteitsoefeningen en spier activerende workouts.

Wij willen jou helpen naar een goed herstel en je een veilig gevoel geven tijdens het sporten. Naast het 8 weken herstelprogramma ontvang je een handleiding met informatie over oa. je bekkenbodem, een diastase en de core ademhaling. Met deze kennis kun je thuis bewuster aan de slag gaan met de workouts en met een goed gevoel terugkeren naar onze Strong Mom lessen.

Het herstel programma kun je hier aanschaffen.

Voor de Strong Mom lessen kun je je aanmelden via het groepslesrooster.