WORKOUTS FOR WOMEN, BY WOMEN

Strong Mom

8 weken Strong Mom - 7 januari 2023

Mama’s to be opgelet! Wil je blijven sporten tijdens je zwangerschap, maar weet je niet goed wat wel en niet mag. Of wil je gewoon fit blijven en trainen onder professionele begeleiding? Doe dan mee met 8 weken Strong Mom.

Onze gecertificeerde pre & postnatale trainers begeleiden jou 8 weken lang, zodat jij fit en zonder klachten je zwangerschap door komt. Daarbij organiseren we 2 webinars over het bekken (fysio) en een ontspannen zwangerschap en geboorte (verloskundige) én een seminar of het sporten ná de zwangerschap (postpartum herstel plan). Zodat je naast het trainen ook van alles leert over jouw lichaam!

 

​Inhoud programma

Het programma is voor alle trimesters, dus het maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent.

Het 8 weken programma is inclusief:

 

Wat kan je verwachten?

Zaterdag van 10:00 — 11:30 uur.

Op de zaterdagen doe je meer dan alleen trainen. De ene week ga je 30 minuten met gelijkgestemden ervaringen delen en vervolgens een uur trainen. De andere week bekijken we een seminar van een EXPERT en vervolgens ga je 50-60 minuten trainen.

De webinars en seminar

Naast trainen willen wij jou heel graag kennis meegeven over jouw lichaam. Zo weet je beter waarom je iets beter wel of wellicht beter niet kan doen. Ons doel is om jouw lichaam sterk en gezond te houden, en dat je snapt wat je aan het doen bent.

 1. Seminar lichamelijke veranderingen & krachttraining
  Wat gebeurt er met je lichaam rondom bekkenbodem, diastase, rechte buikspieren en hoe passen wij krachttraining hier op aan. Wat ‘mag’ je nou wel of niet?
 2. Webinar Ontspannen zwangerschap & Geboorte van Doete — Dubbelzen
 3. Zwangerschapsyoga
 4. Seminar bekkenfysio van Maya Elling — Pelvicum
  Wat zijn klachten die je niet mag negeren, de meest voorkomende klachten en hoe werkt een onderzoek bij bekkenfysio?
 5. Webinar postpartum plan
  Hoe pak je het sporten ná de bevalling weer veilig op?

Het fijne van zo’n programma is dat je met gelijkgestemden bent en er altijd een kop thee voor jullie klaar staat! Zodat je samen jouw leuke, maar natuurlijk ook minder leuke momenten met elkaar kan delen.

 

Strong mom programma — Kick off

De kick-off vindt plaats op zaterdag 7 januari om 10:00 uur. Het is belangrijk dat je daarbij bent. Vervolgens zorg je dat je 8 weken lang op zaterdag 10:00 uur beschikbaar bent. Want dan vinden de vaste trainingsmomenten met je groep plaats. Naast deze trainingen ben je ook welkom in de Strong Mom les op woensdag om 10:30 uur.

Alle data groepstrainingen

zaterdag: 7 jan, 14 jan, 21, jan, 28 jan, 4 feb, 11 feb, 18 feb,  25 feb.

 

Kosten

De investering is: €199

Voor iedere week dat je eventueel eerder moet stoppen in verband met jouw bevalling of medische reden, krijg je een tegoed in een onbeperkt sport abonnement voor na je bevalling.

Enthousiast geworden? Meld je dan aan!

Stap 1: Je mailt naar info@calipsofitstudio.com en zegt dat je je graag wil aanmelden voor het programma met de startdatum erbij. Uiteraard kan je ook nog eventuele vragen stellen.

Stap 2: Je schaft het programma aan door de betaling in orde te maken via deze link: https://www.eversports.nl/widget/w/cedOrq?offer=c1650674-e7b2-498e-8051-323ebdb74c9f

Het is belangrijk dat wij van te voren met jou in contact zijn geweest, zodat we vooraf enkele vragen kunnen stellen en ons kunnen voorbereiden op jouw komst!