CaLipso Fit Studio

POLE

 

Voor beginners: introductieworkshop Paaldansen

 

Ben je nieuwsgierig naar de paaldans lessen maar heb je nog helemaal geen ervaring? Meld je dan nu aan voor onze  introductieworkshop op vrijdagavond! De kosten bedragen eenmalig €25,- per persoon. 

Tijdens deze workshop leer je in 1,5 uur de basis van de paaldanstechnieken. Alle deelneemsters hebben nul ervaring met paaldansen dus je start samen op hetzelfde niveau. Bevalt de workshop goed en wil je graag blijven trainen dan kan dat met een abonnement of met een strippenkaart, hiermee kan je overigens ook al onze andere groepslessen volgen! Voor meer informatie over onze abonnementen en strippenkaarten klik je hier

Datum eerstvolgende workshops:

 

PAALDANSEN is de ultieme workout voor moderne vrouwen. Je zult je verbazen over de hoeveelheid spieren die je nodig hebt maar ook over hoe snel je de technieken en bewegingen onder de knie krijgt. Een complete workout waarbij je jezelf iedere week voelt verbeteren. Naast paaldans lessen bieden wij ook regelmatig paaldansworkshops en privé lessen aan.

CaLipso Fit Studio heeft een speciale paaldans studio met vijf danspalen van bijna vier meten lang. Bij ons kun je terecht voor paaldans lessen en paaldansworkshops op verschillende niveaus, zo train je altijd samen met meiden van je eigen niveau en in niet al te grote groepen. Heb je ervaring dan kun je op ieder moment instromen in de lessen. Mocht je twijfelen over welk niveau jij hebt? Overleg dan even met ons.

Niveaus

Level 1 
Deze les is bedoeld om na kennismaking (introductiecursus) de sport eigen te maken en door te ontwikkelen. Naast diverse basisdraaien leer je deze nu ook te combineren en ontwikkel je steeds meer kracht, souplesse en werk je keihard aan je zelfvertrouwen.

Level 2
Wanneer je de basis goed onder de knie hebt ben je klaar om mee te trainen met de basic 2 les. Nu wordt het tijd voor spannende technieken plus het combineren daarvan. Denk aan een butterfly en een inside leg hang. 

Level 3
Ben je al een tijd aan het trainen en kan je alle technieken die hierboven staan omschreven? Dan ben je klaar voor de intermediate les. Je leert steeds meer powermoves en verschillende combinaties. Op dit niveau heb je al veel kracht en lenigheid opgebouwd. Denk aan technieken zoals een hangover, een superman en een ayesha. Voel je een echte paaldanseres en werk tegelijkertijd aan een full body workout!