WORKOUTS FOR WOMEN, BY WOMEN

Paaldansen Groningen

PAALDANSEN in Groningen  is de ultieme workout voor moderne vrouwen. Je zult je verbazen over de hoeveelheid spieren die je nodig hebt maar ook over hoe snel je de technieken en bewegingen onder de knie krijgt. Een complete workout waarbij je jezelf iedere week voelt verbeteren.

Bij ons kun je al 10 jaar lang terecht voor paaldans lessen in Groningen en paaldans workshops op verschillende niveaus, zo train je altijd samen met meiden van je eigen niveau en in niet al te grote groepen. Heb je ervaring dan kun je op ieder moment instromen in de lessen. Mocht je twijfelen over welk niveau jij hebt? Overleg dan even met ons.

 

Voor beginners: introductieworkshop Paaldansen in Groningen

Ben je nieuwsgierig naar de paaldans lessen maar heb je nog helemaal geen ervaring? Meld je dan nu aan voor onze beginners workshop. De workshop duurt 1 uur en kost €25,- per persoon. Iedere laatste donderdag van de maand bieden we deze workshop aan.

Tijdens deze workshop leer je de basis van de paaldans technieken. Alle deelneemsters hebben nul ervaring met paaldansen dus je start samen op hetzelfde niveau. Bevalt de workshop goed en wil je graag blijven paaldansen dan kan dat met een abonnement of met een strippenkaart, hiermee kan je overigens ook al onze andere groepslessen volgen! 

Datum eerstvolgende beginners workshop: Workshop paaldansen in Groningen met vriendinnen of collega's!

Na een feestelijke binnenkomst met een lekker glas prosecco, ga je aan de slag met paaldansen. We starten met een goede warm-up op feestelijke beats om alle spieren warm en los te krijgen. Daarna beginnen we met de basistechnieken. De instructrice legt jullie telkens een techniek uit, die je vervolgens gaat oefenen. Naarmate de workshop vordert, leer je combinaties en technieken zoals zitten in de paal en ondersteboven hangen of wat dacht je van een draai in onze roze spinning paal! Allemaal uiteraard onder goede begeleiding van de instructrice. We maken natuurlijk tijd voor een aantal foto momentjes. We sluiten af met groepsfoto en een cooling down.

1 uur, minimaal 6 personen
€20,- per persoon

1,5 uur, minimaal 6 personen
€25,- per persoon

Nodig: korte (sport)broek, een shirt zonder mouwen en een handdoek.


 

Aanvraag workshop paaldansen