WORKOUTS FOR WOMEN, BY WOMEN

Paaldansen

PAALDANSEN is de ultieme workout voor moderne vrouwen. Je zult je verbazen over de hoeveelheid spieren die je nodig hebt maar ook over hoe snel je de technieken en bewegingen onder de knie krijgt. Een complete workout waarbij je jezelf iedere week voelt verbeteren.

Bij ons kun je terecht voor paaldans lessen en paaldans workshops op verschillende niveaus, zo train je altijd samen met meiden van je eigen niveau en in niet al te grote groepen. Heb je ervaring dan kun je op ieder moment instromen in de lessen. Mocht je twijfelen over welk niveau jij hebt? Overleg dan even met ons.

 

Voor beginners: introductieworkshop Paaldansen

Ben je nieuwsgierig naar de paaldans lessen maar heb je nog helemaal geen ervaring? Meld je dan nu aan voor onze beginners workshop. De workshop duurt 1 uur en kost €25,- per persoon. 

Tijdens deze workshop leer je de basis van de paaldans technieken. Alle deelneemsters hebben nul ervaring met paaldansen dus je start samen op hetzelfde niveau. Bevalt de workshop goed en wil je graag blijven paaldansen dan kan dat met een abonnement of met een strippenkaart, hiermee kan je overigens ook al onze andere groepslessen volgen! 

Datum eerstvolgende beginners workshop:

 

POLE CHOREO WORKSHOP:

 

 

Privé les

Wil je persoonlijke begeleiding of wil je graag samen met een vriendin een training inplannen? Boek dan een 1 op 1 training.

Paaldansen 60 minuten
€ 45,- per persoon
 

Workshop paaldansen met vriendinnen of collega's!

Na een feestelijke binnenkomst met een lekker glas prosecco, ga je aan de slag met paaldansen. We starten met een goede warm-up op feestelijke beats om alle spieren warm en los te krijgen. Daarna beginnen we met de basistechnieken. De instructrice legt jullie telkens een techniek uit, die je vervolgens gaat oefenen. Naarmate de workshop vordert, leer je combinaties en technieken zoals zitten in de paal en ondersteboven hangen of wat dacht je van een draai in onze roze spinning paal! Allemaal uiteraard onder goede begeleiding van de instructrice. We maken natuurlijk tijd voor een aantal foto momentjes. We sluiten af met groepsfoto en een cooling down.

1 uur, minimaal 6 personen
€20,- per persoon

1,5 uur, minimaal 6 personen
€25,- per persoon

Nodig: korte (sport)broek, een shirt zonder mouwen en een handdoek.

 

Paaldans lessen: niveaus

Basic 1
Heb je de beginners workshop gevolgd? Dan is deze les geschikt voor jou! Je leert diverse draaien, maar ook klimmen, ondersteboven hangen en zitten in de paal. Door deze oefeningen ontwikkel je kracht, lenigheid en conditie. Wanneer je de basis goed beheerst, kan je doorstromen naar Basic 2.

Basic 2
Wanneer je de basis van het paaldansen onder de knie hebt (zie beginners 1) en voldoende kracht, lenigheid en conditie hebt opgebouwd, ben je klaar voor Pole beginners 2. Nu wordt het tijd om spannende tricks, uitdagende spins en leuke combinaties te leren! Denk aan technieken als de butterfly, inside en outside leg hang, de marley, de flatliner en de swan. Voel je een echte paaldanseres terwijl je tegelijkertijd een full body workout doet. 

Intermediate
Volg je al een tijdje paaldanslessen, heb je al flink wat kracht en/of lenigheid opgebouwd en wil je alleen steeds meer nieuwe tricks leren? Dan val je onder de categorie ‘pole addicts’ en is deze Intermediate les precies wat je zoekt! We werken onder andere aan kracht- en lenigheidstechnieken zoals de shouldermount, jade, handspring, ayesha en allegra en leer je gave combinaties op de static en spinning paal. Gaat de intermediate les je goed af en wil je nog meer uitdaging? Kijk dan eens bij Advanced.

Advanced
Voor jou is paaldansen waarschijnlijk niet zomaar een hobby, maar een ware verslaving! Krijg je wekelijkse dosis paaldansen met deze Pole advanced les. In deze les leer je uitdagende tricks zoals handsprings, deadlifts, drops en splits en werk je aan gave combinaties in de static en spinning pole. Als je aan deze les wilt deelnemen, is het een must dat je tricks als handspring, ayesha, shouldermount kan en flink wat kracht en lenigheid hebt opgebouwd.

Open Training
Hoe vaker je tricks oefent, hoe beter je ze gaat beheersen. Dus wil je de geleerde tricks uit de lessen herhalen of juist extra stretchen? Dat kan tijdens de open training! Bepaal dus helemaal zelf hoe je je training invult. De open training valt niet onder de reguliere lessen. Kosten zijn € 6,50 en ook niet-leden zijn van harte welkom. Klik op een Open Training in het rooster, betaal online en je staat geregistreerd! Er is geen instructrice aanwezige dus ervaring met paaldansen is een vereiste.

 

AANMELDEN MET EEN ABONNEMENT OF STRIPPENKAART